Mund të rezervoni edhe restorantin përmes Google Duplex

47

Google Duplex quhet zgjerimi më i avancuar i asistentit vokal Big G, që do të jetë në gjendje të rezervojë restorante dhe gjithashtu të bëjë prenotime nga iPhone.

Sipas faqes së internetit XDA, funksioni po arrin edhe në faqe të tjera.

Aplikacioni Duplex u prezantua zyrtarisht në vitin 2018.

Ai bazohet në një sistem inteligjence artificiale që kap informacionin më të rëndësishëm.

Për momentin është në dispozicion vetëm në 43 shtete amerikane.