Njihuni me Egnisin, studentin që fitoi bursë nga BE

31

Njihuni me Egnisin, një tjetër student fituesi programit master “Erasmus Mundus Joint Master Degree”, financuar nga Bashkimi Evropian.

Zyra e BE në Shqipëri shkruan se: Semestrin e parë ai do të studiojë në Masterin Evropian të Shkencave në Inxhinieri, Teknologji dhe Biznes të Sistemeve Ushqimore të Qëndrueshme në Universitetin KU Leuven, Belgjikë.