Nuk ka rëndësi ku je! Ja 38 shërbimet online për shqiptarët që jetojnë jashtë atdheut

29

Revolucioni digjital ofron 38 lloje të ndryshme shërbimesh online për shtetasit shqiptarë që jetojnë dhe punojnë jashtë atdheut.

Revolucioni digjital ofron lehtësira për shtetasit shqiptarë që jetojnë dhe punojnë jashtë atdheut. Janë 38 lloje të ndryshme aplikimesh në https://e-albania.al/ dhe mjafton një smartfonë a kompjuter dhe pak minuta kohë nga çdo cep i botës, me një klik dhe aplikon për, vërtetime konsullore të ndryshme, regjistrim martese, regjistrim të fëmijës tuaj, akte noteriale, përkthime, dokumente identifikimi”.

Për certikata të gjendjes civile, familjare, personale, lindje, martesë dhe dokumenti ju mbërrin me postë në shtëpinë tuaj. Revolucioni Digjital 2020 ul kosto dhe shkurton ecejake të pafundme drejt përfaqësive konsullore shqiptare