Shpikja e re japoneze, të ndihmon të flasësh në 40 gjuhë të ndryshme të botës

250

A keni dashur ndonjëherë të flisni një gjuhë të huaj pa qenë nevoja të shkoni nëpër kurse për ta mësuar atë? Japonia vjen me shpikjen e re më gjeniale të momentit.

Ju mund të flisni deri në 40 gjuhë të ndryshme në moment, pa humbur aspak kohë, sepse teknologjia e krijuar në  Japoni bën të mundur përkthimin e gjuhës tuaj në një gjuhë të dytë në vetëm pak minuta.

Ky aparat kushton rreth 150 dollarë, dhe është i nevojshëm për këdo që i pëlqen të udhëtojë.

Barrierat e gjuhës janë një prej problemeve kryesore qe hasin njerëzit në botë, dhe ideja që me një aparat ti mund të komunikosh në çdo gjuhë që ti do, është thjeshtë gjeniale.