Tiranë, gati këndi i gjashtë i lojrave për fëmijë

644

Është gati dhe funksional këndi i gjashtë i lojrave, i cili ndodhet tek Komuna e Parisit. Kjo hapsirë publike është jo vetëm kënd lodrash, por ambient rekreativ me rampa, sinjalistikë, gjelbërim etj. për të moshuarit dhe komunitetin përreth.

15027381_10154729034581926_1703720328321893253_n 15032301_10154729034471926_7757708049577477412_n 15032802_10154729034511926_5528120512401715543_n 15032836_10154729042551926_1285131962436445033_n 15056331_10154729034866926_9209843962192473613_n 15078895_10154729036081926_3129101156140222022_n 15094425_10154729034526926_5958350237263275272_n