2 Korriku, Dita e Liqenit të Shkodrës

257

Me rastin e Ditës së Liqenit të Shkodrës, Bashkia Shkodër ka organizuar një sër aktivitetesh sportive e kulturore. Pjesë e aktiviteteve sportive ishin garat që kishin të bënin me sportet e ujit. Njëkohësisht kishte dhe valle e muzikë tradicionale.

[fbvid]https://www.facebook.com/bashkiashkodres/videos/892664540839414/[/fbvid]