“4 Rrugët Shijak – Pjezë”, përfundojnë punimet për sinjalistikën horizontale dhe vertikale

32

Kanë përfunduar punimet për sinjalistikën horizontale dhe vertikale në segmentin rrugor “4 Rrugët Shijak – Pjezë”, rrugë e cila lidh Xhafzotajn me Ndroqin dhe Plepat.

Ky investim pritet të përmirësojë aksesin për rreth 40 mijë banorë.