5 fjali që njerëzit e suksesshëm nuk i përdorin

332

habits-of-successful-people-1

Çdo përson i suksesshëm do ju thotë që nuk i kanë rënë gjërat nga qielli por që ka punuar dhe ka ndërtuar një stil jetese që ka mundësuar një jetë të suksesshme. Njerëzit e suksesshëm vijnë nga fusha të ndryshme profesionale por ata kanë të përbashkët faktin që kurrë nuk hoqën dorë nga realizimi i ëndërrave të tyre, besuan në vete dhe investuan kohë.

Gjithashtu njerëzit e suksesshëm kanë edhe një të përbashkët, tek ata nuk mund të bashkjetojë një mentalitet negativ, ata zëvëndësojnë mendësitë negative me mendësi pozitive dhe përqendrohen vetëm në atë që vërtet ja vlen.

Njerëzit e suksesshëm nuk i përdorin kurrë këto fjali:

1-Nuk mund ta bëj këtë.

2-E urrej ( përfshirë njerëz apo sënde).

3-Nuk jam aq i mirë.

4-Kurrë s’do t’i përmbush ëndërrat e mija.

5-Nuk kam kohë.

Burimi: Power of positivity