9 burra të famshëm që admirojnë gratë e tyre

319

1-Barak Obama dhe Michelle Obama

Megjithëse në një fjalim politik, ai tha: ‘’ Unë nuk do të isha ky që jam pa këtë grua e cila pranoi të bëhej bashkëshortja ime 20 vite më parë. … Michelle kurrë nuk të kam dashur më tepër. Kurrë s’kam qenë më krenar sesa tani që pres edhe pjesën tjetër të Amerikës të dashurohet me ty gjithashtu’’.53-20435-barack-obama-1412289231

 

2-Tom Waits dhe Kathleen Brennan

‘’Ajo është si një manovratore e makinerive të rënda dhe e mprehte njëkohësisht, është e rrallë t’i gjesh këto cilësi tek një përson. Jam burrë me fat.’’53-20437-tom-waits-1412289230

 

3-Tom Hanks dhe Rita Wilson

‘’Kur e takova Ritën mendova me veten, kështu supozohet të jetë martesa. Supozohet të jetë e çlirtë dhe e thjeshtë dhe, e dini, për çudi, e pjekur”53-20436-hbos-post-2014-golden-globe-awards-party-inside-1412289231

 

4-Bono dhe Ali Hewson

Bono thotë se nuk do të ishte në radhën e të martuarve po të mos kishte takuar një përson të jashtëzakonshëm si Ali. ‘’Gjithmonë ndjehem më shumë vetvetja me atë sesa me ndokënd tjetër’’.53-20433-86th-annual-academy-awards-arrivals-1412289231

5-Michael J. Fox  dhe Tracy Pollen

‘’ Një është se ajo bëhet çdo sekond e më e bukur, çfarë është më e rëndësishme, i them vetes ‘ Je i zgjuar’ ’’.53-20432-nbcs-71st-annual-golden-globe-awards-party-1412289230

6-Kevin Bacon dhe Kyra Sedgwick

Kur ata humbën pjesën më të madhe të kursimeve të tyre, ata ishin shumë të mërzitur por në një moment ata duke shikuar njëri-tjetrin në sy thanë: ‘’ Ne jemi të dashuruar. Kemi fëmijë të shëndetshëm. Kemi punuar shumë për të ndërtuar gjith çfarë kemi, dhe do të punojmë përsëri për t’i kthyer gjërat si me parë. Janë thjesht para’’.53-20431-kevin-bacon-kyra-1412289230

7-Hugh Jackman dhe Deborra-Lee Furness

‘’Kur takova Deb… e dija 100% se ajo ishte gruaja më madheshtore që kisha takuar në jetën time’’.53-20430-hugh-jackman-1412289230

8-Robert Downey Jr dhe Susan Levin

Robert thotë se ai do të ishte duke pastruar tavolinat tek Daily Grill, nëse s’do ishte për bashkëshorten e tij.53-20434-robert-downey-jr-1412289231

9-Jeff Bridges dhe Susan Geston

37 vite martesë, Bridges thotë për bashkëshorten e tij: ‘’ Ajo më mban si një balon, më lë të lirë e pastaj më tërheq brenda’’.53-20428-the-giver-new-york-premiere-1412289230

Burimi: Purple Clover