Donjeta, vajza nga Fushë-Arrëzi që ideoi fushatën “Dhuro flokë, fal shpresë”

558

Pak ditë më parë Donjeta, drejtuese e Europa Donna Albania, organizatë që mbron interesat e grave me kancer ideoi dhe realizoi fushatën sensibilizuese, “Dhuro flokë, fal shpresë”.

Edhe vete Donjeta dhuroi flokët e saj në formë solidarizimi me gratë që për shkak të sëmundjes i kishin humbur flokët e tyre.255203 255204

Donjeta Zeqa e mban mend veten vetëm me flokë të gjata, por një dëshirë për të ngjallur shpresë e bëri t’ia dhurojë këtë pjesë të sajën të tjera grave.255206

Të shumta ishin gratë dhe vajzat që mbështetën kauzën, disa duke dhuruar e të tjera duke shpresuar. Nuk munguan edhe personazhet publikë që dhanë kurajo e mbështetje qoftë edhe duke promovuar eventin.

Burimi: Shqptarja.com/Al.N