Air Albania nis fluturimet drejt Evropës, ja tre destinacionet dhe çmimet (Foto)

32

Kompania Air Albania do të nisë në vjeshtë  fluturimet drejt destinacioneve europiane.

Kështu Air Albania do të fluturojë drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës.