Asfaltohen dhe ndriçohen rrugicat në zonën afër Qytetit Studenti

15

Zona në afërsi të Qytetit Studenti po sistemohet në çdo rrugicë, me asfaltim dhe ndriçim.

Investimi po kryhet nga bashkia Tiranë dhe ndërhyrja prek rrugicat e lagjeve në afërsi të Qytetit Studenti.

Përveç asfaltimit dhe ndriçimit, ndërhyrje ka edhe në kanalizime.