Astrofotografia, njihuni me fotot më të mira të hapësirës për 2019

32

Astrofotografia është ndoshta një nga llojet më të vështira dhe të specializuara të fotografisë, por nëse jeni profesionistë dhe të durueshëm, rezultati do jetë befasues, mbase imazhet më bukura që mund të shihni ndonjëherë.

Observatori Mbretëror i Greenwich sapo ka zbuluar fituesit e konkursit të vjetor ‘Astronomy Photographer of the Year’, dhe cilësia e fotove konkuruese ishte spektakolare.

Këtë vit, u prezantuan 4602 foto nga 90 vende të ndryshme të botës. Shihni disa prej tyre