Dibër, World Vision organizon takim për respektimin e të drejtave të fëmijëve

341

Qindra fëmijë në Dibër, në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, treguan përmes disa fotove dhe videove se të drejtat e tyre themelore nuk respektohen. Ata i kërkuan strukturave përkatëse zbatimin e tyre. Në këtë event të organizuar nga World Vision në Peshkopi ishte e ftuar Ambasadorja e Bashkimit Europian Romana Vlahutin, Kryetari i Bashkisë Muharrem Rama, Drejtori i World Vision në Shqipëri dhe Kosove Toni Gogu, Koordinatori i përhershëm Kombeve të Bashkuara Brian Williams si dhe përfaqësues nga të gjitha organizatat që kanë në fokus fëmijët.

15085681_496808530494298_3706974637584722682_n 15134778_496808340494317_8154297315904565390_n 15095668_496808307160987_7621159161474558857_n 15094936_496809100494241_7112501108747916032_n