Divjakë, punimet për Sheshin Qëndror drejt përfundimit

519

Edhe pak javë dhe sheshi “Santa Barbara” në qendër të Divjakës do të ketë pamje tërësisht të re, sipas standardeve që meriton ky qytet. Njëherësh edhe zhvillim të bujqësisë përmes lidhjes së qendrës urbane me zonat rurale. Rivitalizimi i Sheshit Qëndror përfshin edhe lidhjen këmbësore të zonës qëndrore të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta me qendrën e qytetit.

13240010_604448046396957_7824765841303498139_n 13339705_604447943063634_7810362113446383398_n 13344649_604447613063667_1979118176549885012_n 13344803_604447339730361_310233843898473189_n 13347019_604447313063697_2116897725397445517_n 13393906_604447689730326_6140917551965711950_n 13407046_604447609730334_4230989761049363799_n 13412952_604447376397024_9111358030395272318_n 13413120_604448313063597_3470877334792996979_n 13413681_604448503063578_478926831642625556_n 13418692_604447616397000_7876997058692830508_n 13418706_604448066396955_3226576051097300165_n 13418764_604448873063541_8106025589245017095_n 13428616_604448036396958_6832201163643022523_n