FOTOT/ Investime në rrugët rurale në Fier

22

Bashkia e Fierit po vijon me shtrirjen e investimeve në infrastrukturë nga qendra në zonat rurale.

Ndërhyrjet e fundit janë fokusuar në fshatin Muçaj, atje ku sistemimi dhe asfaltimi i rrugëve të brendshme të fshatit do të ndikojnë në cilësinë e jetës së banorëve.