FOTOT/ Përfundon rehabilitimi i shtresave asfaltike në aksin Tepelenë-Gjirokastër

20

Kanë përfunduar punimet e rehabilitimit të shtresave asfaltike përgjatë aksit rrugor Tepelenë-Gjirokastër.

Sipas ARRSH, janë konstatuar rreth 7000 m2 shtresa asfaltike të dëmtuara në të gjithë gjatësinë e aksit, të cilat iu nënshtruan një riparimi të thellë duke rritur sigurinë e udhëtimit në këtë aks.

Rikonstruksioni lehtëson qarkullimin dhe ju vjen në ndihmë të gjithë atyre që përdorin këtë aks rrugor./PoAl