FOTOT/ Produktet “Made in Albania”, rritet numri i kompanive të markës shqiptare

19

Prodhimet me markën “Made in Albania” po zgjerohen gjithë e më shumë me gamën e tyre të llojshmërisë, por dhe hartën e vendeve ku po eksportohen.

Me investime të vazhdueshme, që prej vitit 1993 kompania “Alba Shoes” është zgjeruar gradualisht me 4 filiale dhe sot numëron rreth 1700 punonjës.

KJo kompani ka arritur të prodhojë një numër të konsiderueshëm modelesh këpucësh mbi të cilat shkruhet “Made in Albania””.

Sipas të dhënave zyrtare po rritet numri i kompanive që tregtojnë mallra ‘Made in Albania’.