FOTOT/ Shihni si është transformuar Pallati i Sportit “Farie Hoti” në Tiranë

28

Sportistët e Klubit Sportiv “Tirana” kanë mundësinë të stërviten në një sallë bashkëkohore dhe me standarde të larta pas rikonstruksionit të Pallatit të Sportit “Farie Hoti” në Tiranë.

Një investim modern për sportistët tanë të lojërave me dorë.