FOTOT/ Shkolla e re e Borizanës, një godinë moderne për 470 nxënës

15

Shkolla e Mesme e Bashkuar “Haxhi Qira” në Borizanë është rindërtuar nga e para.

Kjo shkollë shërben për 470 nxënës, të cilët zhvillojnë mësim në ambientet e reja të rindërtuara me kushte bashkëkohore.

Shkolla ka 21 klasa, 5 laboratorë, palestër, fushë të hapur sporti dhe standardet më të mira të infrastrukturës mësimore.