Klejda Bega, pretendente për Çmimin Nobel në Shkencë

352

photo

Klejda Bega, shqiptarja nga Elbasani, nominohet për Çmimin Nobel në Shkencë. Klejda Bega, si shkencëtare, ka gjetur një formulë që mund të lëvizë atomet sipas dëshirës nëse përdor një proçedurë të veçantë dhe disa pajisje sipas skemës së krijuar prej saj.