Më i lirë se të tjerët, Apple prezanton modelin e ri iPhone SE+

15

iPhone SE i parë doli në vitin 2016 dhe ishte aq shumë i suksesshëm sa bindi kompaninë Apple që të propozojë një version tjetër të përditësuar gjatë vitit 2020.

Ky model i dytë, i cili në gamën e Apple do të zëvendësonte iPhone 8 dhe 8 Plus, në fakt rikuperoi dizajnin nga modeli 8 dhe një pjesë të harduerit dhe veçorive nga iPhone 11.

Ai do të jetë jashtë prodhimit dhe ofertës komerciale së shpejti për të krijuar vend për gjeneratën e tretë të iPhone-ve (relativisht) me kosto të ulët dhe do të quhet iPhone SE +.

SE + do të jetë një model i shkëlqyer  për ata që nevojën ose kuriozitetin të përjetojnë ekosistemin e Cupertino.