Nënë Rukija 84-vjeçare, mposht koronavirusin dhe kthehet në shtëpi

21

Nënë Rukija, plot 84 vjeç, ka lënë spitalin Infektiv e shëruar nga COVID-19.

Lajmin e ka bërë të ditur ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

8 pacientë janë kthyer në shtëpi në 24 orët e fundit të shëruar nga infeksioni.

Kjo shifër e rrit numrin e të shëruarve nga COVID-18 deri tani në 154 qytetarë dhe staf mjekësor që kanë mundur koronavirusin.