Pagat për kontrollorët e trafikut ajror dhe inxhinierët e Albcontrol rritje me 30%

17

Pagat për kontrollorët e trafikut ajror dhe inxhinierët e Albcontrol nga janari i këtij viti u rriten me 30%.

Një tjetër lajm i mirë për këtë vit. Albcontrol rrit 30% pagat për kontrollorët e trafikut ajror dhe inxhinierët.

2023-shi e renditi Shqipërinë në vendin e parë në Europë, me rritjen më të madhe të trafikut ajror.

/ata.gov.al