RALLY ALBANIA 2016: ”Puka, vend fantastik për turizmin e aventures”

307

Puka për dy ditë më radhë ishte mikpritëse e Rally Albania 2016 me pjesmarrjen e më shumë se 300 të apasionuarve, pas turizmit të aventurës, nga e gjithë Europa.
Motorët dhe makinat e garuesve prishën qetësin e rrugëve që gjarpërojnë në mesin e masivëve pyjorë të Pukës deri në 1000 meter lartësi mbi nivelin e detit, ndërsa çdo gjë duket se ishte e përkorë për një Rally si ky i këtij viti.
Për pjesmarrësit në këtë event të larmishëm, Puka është vendi më i përshtatshëm për këtë sport, madje alternimi me mikpritjen të cilën ata e hasën e kthejnë cdo gjë në fantastike.

Në ikje me vete marrin iden për tu kthyer sërish.

13394005_1770510549828873_1698053212829484259_n 13394023_1770510399828888_3321700304148059046_n 13394030_1770509973162264_4184072534885215909_n 13394202_1027282347327256_3569688062724870733_n 13407107_1027600720628752_5382559326299096673_n 13407226_1028046683917489_6406764456389585509_n 13407282_1567290590231833_788692288723459717_n 13412925_1770510409828887_4507501481944608065_n 13412948_1566995590261333_4373223446167594853_n 13413606_1567290093565216_3846253187358471731_n 13417418_1566997323594493_7798268716896470786_n 13418900_1027599400628884_3528783521656388798_n 13418989_1027599977295493_2417880354190210978_n 13419165_1770510496495545_4099578655990293377_n 13423996_1566997863594439_864235439145955810_n 13394030_1770509973162264_4184072534885215909_n 13432232_1566997506927808_120641273994507523_n 13418883_1567014280259464_4121680765210400249_n 13450157_1567290696898489_3618684984991446713_n 13445485_1027509947304496_400409879554947669_n 13428036_1770511399828788_6378714009146744054_n 13445674_1566996423594583_7435471476196834339_n 13445786_1567290090231883_3660355401665581077_n