Sa kushton një biletë për në… Eurovizion?

2

Biletat për Eurovision Song Contest dolën sot në shitje , për gjithsej nëntë ngjarje, duke përfshirë gjashtë teste, dy gjysmëfinalet dhe finalen më 13 maj.

Çmimet variojnë nga 30 deri në 380 paund (rreth 37 deri në 457 dollarë). Në varësi të shfaqjes, fansat mund të blejnë katër deri në gjashtë bileta për person.

Këtë vit, Britania e Madhe do të jetë pritëse e Eurovision Song Contest në Liverpool Arena në emër të fituesit të vitit të kaluar, Ukrainës.

Gjithsej 3 000 bileta do të rezervohen për ukrainasit që jetojnë në Britani me vizë të vlefshme. Këto duhet të hidhen me short.

/ata.gov.al