“Terra Madre”, Tirana

243

Terra Madre është një edicion i cili i kushtohet tërësisht ushqimit dhe veçantisë së tij në rajone të ndryshme. Ky event u zhvillua në vitin 2014 në Dubrovnik të Kroacisë dhe destinacioni i radhës për këtë vit është Tirana.

Në edicionin e vendit tonë do të paraqiten 22 produkte vendase dhe te huaja dhe dy lloje Slow Food Presidia (Gliko dhe Mishavinë- lloj djathi).

Terra Madre, fton fermerët shqiptar të sjellin produktet e tyre ushqimore në këtë event.

[fbvid]https://www.facebook.com/169502376536928/videos/635763083244186/[/fbvid]