Zyrtarisht linja e fluturimeve “low cost”, avioni i Wizz Air ulet në Rinas

415

99 euro për fluturim drejt destinacionit Tiranë- Bukuresht. Fillimisht kjo do të jetë linja e parë e transportit ajror low cost, që do të jetë e dedikuar për shqiptarët në aeroportin e Rinasit.

Linja që do të kryejë këto fluturime është ajo e WIZZAir. Kjo linjë udhëtimesh do të zhvillojë fluturime dy herë në javë. Më pas do të sigurojë dhe udhëtime për në destinacione të tjera të vendeve të BE-së.

Burimi: Lexo.al