“Antigonea” gati për të pritur vizitorë vendas e të huaj

3

Çelet “Porta e beharit turistik” në sitin arkeologjik të Antigonesë në Gjirokastër.

Antigonea, me sip.45 ha, territor mbi 90 ha, qytetërim i shekujve të III para krishtit është një nga atraksionet më të rëndësishme të rajonit e krejt Ballkanit.

Me këtë rast ishte përgatitur një shfaqje me këngë e kostume tradicionale si dhe një mini panair me prodhime ushqimore të zonës si dhe punime artizanale.

/ata.gov.al