Inisiativë sociale nga stafi i Union Bank

304

Stafi i Union Bank, në bashkëpunim me Food Bank Albania dhe Aid to the Balkans ka kontribuar me ndihma ushqimore për t’u ardhur ne ndihmë disa familjeve më të varfëra në periferitë e Elbasanit.

13221107_1206014766125962_5293417836362085932_n14708163_1206015099459262_5306211360910059838_n14729384_1206015449459227_3385328096489353566_n14732193_1206014909459281_5239918913944261484_n