Ja makina fluturuese e cila kushton 600 mijë euro

95

Makina e re fluturuese ‘PAL-V Liberty Pioneer Edition’ u prezantua në premierën botërore e 99-të të Gjenevës, në Zvicër.

Shtëpia holandeze që projektoi mini makinën fluturuese, e cila është e ngjashme me një helikopter të vogël dhe gjatë këtij prezantimi kjo kompani ka pohuar se nëse ka interes apo kërkesa do të jetë menjëherë në qarkullim.

Çmimet janë të kripura: duke filluar nga 300 mijë deri në 600 mijë euro në varësi të aksesorëve që dëshiron t’i bashkosh kësaj makine-helikopter. Ëndrra e shumë njerëzve u bë realitet me këtë shpikje të re.