Një spital për arushat prej pelushi, ja arsyeja e veçantë

105

Një fëmijë që kujdeset për arushin e tij prej pelushi, me ndihmën e studentëve të mjekësisë.

Ky është edicioni i 11-të i “spitalit Teddy Bear” që është mbajtur në spitalin e Lozanës në Zvicërr.

“Spitali Teddy Bear” është një projekt ndërkombëtar që ka për qëllim reduktimin e ankthit që ka fëmija në spital apo dhe ambientet sanitare në përgjithësi, personelin mjekësor si dhe kurave të cilave u nënshtrohet.