Rikonstruksion Spitalit Rajonal Shkodër

378

Spitali Rajonal i Shkodrës po i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë.

Në kuadër të investimeve në spitale dhe qendrat shëndetësore në vend, edhe në këtë spital është bërë e mundur rehabilitimi i ambienteve pritëse për qytetarët ndërsa në shërbimin e urgjencës po punohet intensivisht.