Studimi/ Këto janë 10 markat më të besueshme të makinave, me më pak probleme

98

Firma e kërkimit të tregut JD Power lëshoi ​​në qershor renditjen e saj në 2019 për markat më të besueshme të automobilave.

Firma mati numrin e problemeve të raportuara nga klientët gjatë 90 ditëve të para të pronësisë për automjetet e tyre të reja. Cilësia e përgjithshme e automjeteve nuk ka ndryshuar nga viti 2018, vitin e parë që nuk është përmirësuar që nga viti 2014.

Hyundai Motor Group zuri tre vendet e para me markat e saj Genesis, Kia dhe Hyundai për të dytin vit radhazi. Ford dhe Toyota secili kishte dy marka që bënin top-10.

Këto janë 10 markat më të besueshme të automobilave.

10. Toyota

Toyota Land Cruiser.

9. Lexus

Lexus LS500.

8. Dodge

Karikuesi Dodge.7. Nissan

Nissan Altima.

6. Chevrolet

Bolt Chevrolet.

5. Lincoln

Lincoln Navigator.

4. Ford

Ford Fusion.3. Hyundai

Hyundai Kona.

2. Kia

Kia Stinger.

1. Genesis

Genesis G90.