Talentet e rinj të futbollit shqiptarë, tani më afër me Seria A

289

Akademia “Ali Demi” dhe Torino FC Academy kanë firmosur binjakëzimin mes tyre. Qëllimi i këtij binjakëzimi është ngritja në nivele më të larta e Akademisë ”Ali Demi” dhe njëkohësisht talentet që do të spikasin tek ”Ali Demi” do të kenë më shumë mundësi për t’u promovuar në Seria A.

Përfaqësuesit e Torino FC Academy theksuan se nuk kishin zgjedhur rastësisht të bënin binjakëzim me një akademi në Tiranë, duke vlerësuar kështu Akademinë ”Ali Demi” për traditën e krijuar deri tani në futboll.

14232375_1752309641708996_3215680994196925714_n 14192527_1752308538375773_3641269976551309200_n 14224877_1752309065042387_9167016851498248370_n 14225497_1752308548375772_4256575094283158161_n 14232392_1752308595042434_5811298524745699242_n 14233174_1752308691709091_838616850013678491_n 14202668_1752309968375630_1945059330375992567_n 14233186_1752309525042341_8218643868485392799_n