Vijon procesi, sa mjekë dhe infermierë janë vaksinuar në Shqipëri

36

308 mjekë dhe infermierë janë sot më të mbrojtur nga virusi i rrezikshëm, pas kryerjes së dozës së parë të vaksinës antiCOVID në Air Albania Stadium.

Procesi i vaksinimit vijon edhe sot, në ditën e 6 të tij.

Sot është vaksinuar edhe mjeku i njohur Dr. Artur Mezini nga spitali COVID4 .