Zhurmat mund të shëndërrohen në muzikë, ja aplikacioni

749

Cilat janë zhurmat që përbëjnë përditshmërinë tuaj? Regjistroni dhe nisni përmes Whatsapp apo emailit për të marrë pjesë në një rrëfim kolektiv të gjerë, të krijuar jo me imazhe, por me zhurma,muzikë dhe fjalë. Audio juaj do të publikohet menjëherë në profilin Soundcloud “Zhurmat e jetës suaj”, dhe materiali do të shërbejë për pjesë të reja muzikore.

Treni, llafet, ndalimi i autobusit, filcani i kafes që përplaset mbi tavolinë, apo dritarja qe bën gjithmonë të njëjtën zhurmë, mund të shërbejnë si burim për ju. Sa më lartë kati ku ndodheni, por mos harroni në të njëjtin pallat, mund të jetë dikush që ushtrohet në flaut.

Ecni, dëgjoni dhe imagjinoni, një student që përsërit leksionin, ndërkohë që pranë mund të ofrohet qetësisht zhurma e një ujërave. Këto janë disa në të dhënat e Soundcloud, që po tentojnë të bëjnë për vete personat e panjohur për publikun, por që brenda mund të mbartin një forcë të madhe shpirtërore e artistike.

Burimi: Lexo.al