“Fondi për Komunitetin”, rikonstruktohet pallati në kryeqytet

93

Dhjetra pallate ne Tiranë, po transformohen gradualisht, duke u rikthyer shkelqimin, fale rikonstruksionit te fasadave dhe lyerjes me ngjyra te shumellojshme.

Edhe pse në një prej zonave më të preferuara të kryeqytetit, 22 familje në rrugën “A. Z. Çajupi” në Njësinë 5 jetonin prej vitesh në një pallat të amortizuar.

Por, falë “Fondit të komuniteteve”, dhe bashkëpunimit mes komunitetit e administratorit të pallatit, realiteti për këta banorë ka ndryshuar tërësisht.

Fondi u sigurua, 50% nga bashkia dhe 50% nga komuniteti.