Hap dyert me standarde bashkëkohore shkolla “Myrteza Sala” në Bilisht

2

Shkolla 9-vjeçare “Myrteza Sala” në Bilisht, ka hapur dyert për 420 nxënës dhe mësues.

Në këtë vit, përmes programit të rehabilitimit të shkollave dhe terreneve sportive të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, pushtetit vendor dhe së bashku me Programin e Rindërtimit, pritet ndërtimi dhe rehabilitimi i 100 shkollave në të gjithë vendin.

/ata.gov.al