Kukës, rehabilitim i hapsirave publike

257

Drejtoria e Shërbimeve Publike, pas prishjes së ndërtimeve pa leje, ka nisur punën për rehabilitimin e hapësirave të liruara.

Fillimisht puna është përqëndruar në lagjet 4-5, për krijimin e trotuareve dhe vend-parkimeve për automjetet. Gjithashtu janë përllogaritur të gjitha shpenzimet që do të duhen për ndriçimin e brendshëm të këtyre lagjeve.

Kjo punë e nisur synon që këto hapësira të jenë sa më funksionale dhe sa më shumë në shërbim të banorëve.

14724651_1117140401688795_3016844412789537997_n14691082_1117141221688713_7020146117887896090_n14656322_1117142291688606_3173250650866218057_n14650686_1117135345022634_6944203307111081925_n14590510_1117139745022194_6591140344689772903_n