Rinis puna në rafinerinë e Ballshit

325

Rafineria e Ballshit ka rinisur nga puna falë një investimi tejet serioz amerikan. 1200 punëtore rikthehen në punë, 52 milionë dollarë investime shkojnë për rinovimin e rafinerisë vetëm në vitin e parë dhe më pas edhe 100 milionë dollarë të tjerë, për investimet e lidhura edhe me fushat e gazit. Nga 1 tetori fillon prodhimi intensiv i naftës në rafineri.

14102364_1012394208880203_5964407133540456462_n 14141962_1012394335546857_2668732533728676064_n 14203213_1012394728880151_7306320305676878087_n 14238180_1012394495546841_5706918800130963324_n 14212132_1012399002213057_1533284003230367450_n