Shkodër, hapet ekspozita “Dy Rrugët e Idromenos”

342

Mes fotografisë dhe pikturës, ekspozita më e re e Muzeut Marubi e kuruar nga artisti Adrian Paci risjell në vemendjen krijimtarinë e njërit prej personazheve më përfaqësues të qytetit të Shkodër dhe artit shqiptar, Kolë Idromeno.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri me 30.04.2017.