Tiranë: Përfundojnë punimet në rrugën “Shefqet Kuka”, përftojnë 20 mijë banorë

293

Gjashtë muaj  pas nisjes së punimeve, 20 mijë banorët e rrugës “Shefqet Kuka” kanë tashmë rrugën e rindërtuar.

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në inspektimin e përfundimit të punimeve tha se falë investimeve të tilla është mundësuar transformimi i një zone në të cilën nuk ishte vënë dorë prej vitesh.

Ai deklaroi se investime të tilla janë tregues se Bashkia e Tiranës punon me të njëjtin ritëm dhe me të njëjtën cilësi për përmirësimin e infrastrukturës dhe shërbimeve, si në qendër, ashtu edhe në periferi.

Falë investimit të Bashkisë së Tiranës është bërë e mundur ndërhyrja në të gjitha nënshtresat dhe asfaltimi i rrugës “Shefqet Kuka”, e cila ndodhet në Njësinë Administrative 4. Gjithashtu, është punuar për ndërtimin e bordurave si dhe trotuareve, rrjetin e kanalizimeve të ujërave të bardha dhe të zeza, ndriçimin rrugor, si dhe për pajisjen me sinjalistikën e plotë rrugore.

Burimi: Top Channel