Tiranë, rikonstruktohet rruga ”Zef Serembe”

179

Krahas investimeve madhore, Bashkia e Tiranës ka vijuar punën edhe për ndërtimin dhe rikonstruksionin e  rrugëve në periferi.

Brenda një kohe të shkurtër Bashkia e Tiranës bëri të mundur ndërtimin e rrugës së re  “Zef Serembe” duke përmirësuar ndjeshëm jetesën e komunitetit në zonën e Tufinës.