6000 vespa sebashku ne Vespa World Day

259

Eshte mbyllur eventi i Vespa World Day ku moren pjese rreth 6000 vespa. Eshte interesante se si ky motor eshte kthyer ne nje stil jetese. Me shume admirues dhe club-e ne te gjithe boten. Ne kete event nuk mugoi as Shqiperia me perfaqesuesit e saj, çiftin nga Shkodra.

 

13315605_1108294815899659_2132541080711625631_n 13317004_1028906400511251_1926993247699484631_o 13329315_1028903557178202_5690150195102375059_o 13350347_1028657860536105_4823398268269136673_o 13350426_1028903550511536_2928664109184877998_o 13391491_1028951813840043_6517982180354062566_o 13392142_1028955707172987_746230531722076288_o 13403190_1028904000511491_7993506751989755511_o