Fillon puna për sistemin e ndriçimit në zonën e Linzës

175

Ka filluar këtë javë puna  me vendosjen e shtyllave në zonën e Linzës, një aks rrugor tepër i rëndësishëm jo vetëm për rritjen e turizmit në zonën e Dajtit, por njëkohësisht edhe për mijërave familje që jetojnë në këtë zonë.

Sistemi i ndriçimit do sjellë rritje të sigurisë rrugore ne zonë dhe do ti sherbej mijëra banorëve dhe turizmit në zonë.