FOTOT/ Dhërmiu, jo vetëm për plazh. Atraksion kulturor dhe historik

113

Dhërmiu është padyshim një ndër plazhet më të mira në Shqipëri, por jo vetëm kaq.

Aty ka plot asete kulturore e historike, ku po punohet për nxjerrjen në dritë të tyre.

Për më tepër shihni fotot./PO.AL