Maratona Enkelana sjell në Pogradec 500 pjesëmarrës nga 25 vende

2

Rikthehet Maratona Enkelana në edicionin e saj të dytë në qytetin e Pogradecit, në dy disiplina: gjysme maratona 21 km Lin-Pogradec dhe mini maratona 10 km Pogradec-Buçimas-Pogradec.

Mbi 500 pjesëmarrës nga mbi 25 vende të botës tashmë janë regjistruar në maratone, duke e kthyer Pogradecin në qytetin pritës të një ngjarjeje të madhe sportive.

Bashkia Pogradec ka njoftuar se ne daten 29 korrik do të ketë një bllokim të përkohshëm të rrugës Lin-Pogradec nga ora 19:00-20:30 për shkak të kompeticionit sportiv.

Ndërkohë për rastet e emergjencave gjatë kësaj fashe orari do të mundësohet lëvizja e ambulancës.

/ata.gov.al