Rikonstruktohet Kopshti nr.45

762

Bashkia e Tiranës përmbylli rikonstruksionin e plotë të godinës ekzistuese të kopshtit nr. 45, duke krijuar për fëmijët ambiente të reja dhe komode.

13315740_1356627351019014_3376467934615432795_n 13315755_1356627284352354_5051139007250668543_n 13325457_1356627397685676_778465216305018900_n 13335548_1356627391019010_6900902393113060549_n 13335929_1356627357685680_3995446797508063780_n 13339484_1356627271019022_3914176629753408579_n 13339668_1356627447685671_5427109353685287826_n 13346724_1356627404352342_8607024378706930564_n