Shkodër: Inagurohet Qendra e Zhvillimit për përsonat me aftesi ndryshe

404

83 persona me aftësi ndryshe do të kenë mundësi të jetojnë në ambiente dhe kushte me standarte bashkohore.

Bashkëpunimi me Ambasadën Amerikane bëri të mundur kthimin e kësaj qendre në një nga godinat më të mira në Ballkan për personat me aftësi ndryshe.